MC Scheldeland is van oorsprong een motorcross club, welke aangesloten is bij de VMBB.

In 2014 heeft het bestuur besloten om een toerisme afdeling op te starten.

We zijn momenteel met 6 leden, dus ruimte voor uitbreiding !!! De toerisme werking van MC Scheldeland staat nog in de beginfase. Niet te min willen we toch al beperkte doelstellingen delen:

 • De bedoeling is om te rijden met de motor. Treffens – avondritten en eventueel uitstappen. Er zijn in deze geen verplichtingen.
 • De geïnteresseerden kunnen een toerisme licentie nemen bij de VMBB. Rechtstreeks via de VMBB site of via het bestuur. Prijs € 30 / jaar inclusief verzekering voor de VMBB treffens. Als je, op jaarbasis, 15 BMB – VMBB treffens rijdt, heb je de licentie prijs terug. De licentiehouders hebben per BMB – VMBB € 2 korting op de inschrijving. Opgelet dit is zeker geen verplichting !!
 • We trachten 1 maal per jaar een toerisme samenkomst te organiseren, ideaal hiervoor is de Nieuwjaarsreceptie. Hier kunnen zaken gevraagd en medegedeeld worden, zoals het club klassement van het afgelopen seizoen.
 • Ieder lid toerisme kan een activiteit meedelen en organiseren. In de betere seizoenen lijkt een ( avond) ritje leuk meegenomen. De startplaats is uiteraard vrij te kiezen.
 • Een activiteit, niet van jezelf, die je de moeite vindt, kan je steeds delen met de leden. Afspraken maken hoe we samen kunnen deelnemen of gaan kijken.
 • We sturen je ook op regelmatige basis een toerkalender door, met daarop aangeduid eventuele voorkeurtreffens. Dit alleen ter info!!
 • Je krijgt ook een stempelboekje en stickers. Van de VMBB of van de club zelf.
 • We gaan er van uit dat je inschrijft onder MC Scheldeland.
 • Dit kan alleen maar ten goede komen voor ons eigen treffen. Dat doorgaat op 1 mei 2020.
 • We vragen ook enige hulp bij de organisatie van ons eigen treffen en eventueel op een eigen organisatie van MC Scheldeland. Ook dit is geheel vrijblijvend.

Ben je na deze info geïnteresseerd om lid te worden van MC Scheldeland met als postadres Wichelen, stuur dan een bericht naar het club adres via mail of post, of via het contactformulier hiernaast.

Het lidgeld bedraagt € 10. Je lidmaatschap is maar actief na betaling.

MC Scheldeland – p/a Boterhoek 19 – 9260 Wichelen of tanja.goeman@skynet.be

KALENDER TOERISME

10 apr
All day Lommel
Google Map
GPS: 3920 Lommel, Marie Curiestraat
20 mrt
All day Moerbeke-Waas
Google Map
Sponsoring Vip arrangement Affiche Algemene INFO Rijders INFO Vrije trainingen zaterdag 19 maart  
22 mei
All day Avesnes sur Helpes (FR)
Google Map

INSCHRIJVEN

  Naam*

  Voornaam*

  Straat en huisnummer*

  Postcode en woonplaats*

  Motorverzekering

  Email

  Tel of GSM

  Nummerplaat

  Opmerkingen